Over

Medewerkers zijn de nieuwe marketing. Niet als levende billboards, maar vanuit hun unieke kennis en persoonlijkheid. Op dit ‘podium’ vind je artikelen en cases op het gebied van employee advocacy: het faciliteren, activeren en motiveren van medewerkers om relevante content te delen binnen hun eigen sociale netwerken. Door je medewerkers een podium te bieden creëer je een nieuwe vorm van mond-tot-mondreclame. Wij ondersteunen bedrijven daarbij. Wie zijn wij?

Bio Edwin

Edwin Vlems helpt bedrijven met inbound marketing en inbound recruitment: het online plaatsen van de kennis van het bedrijf en de medewerkers, als magneet voor klanten en nieuwe medewerkers. Als Marketing Manager van metaalgroothandel MCB kent hij de praktijk. Hij spreekt en schrijft over Inbound Marketing en Recruitment, Content Marketing, Employee Advocacy en Social Media. Klik hier voor zijn presentatie op de NIMA Marketing Day. Je kunt hem volgen op @evlems, vinden op http://edwin.vlems.nl en mailen via edwin@vlems.nl.

Bio Denise

Freelance / interim contentmarketing, employer & personal branding & pr. Ik geloof in de kracht van mensen. In de kracht van hun verhaal. Als jij duidelijk kunt uitdragen wie je bent, waar je voor staat en hoe jij anderen kunt helpen, wordt alles een groot speelveld. Door te investeren in persoonlijk contact, te werken vanuit klantbehoefte en je (menselijk) dienstbaar op te stellen, kun je vertrouwen opbouwen. Je trekt de juiste klanten naar je toe. Echt, er zijn zo veel kansen als jij jouw kennis en persoonlijkheid slim weet in te zetten. Ik krijg er energie van mensen en organisaties hierbij te helpen. Om ze te zien groeien en hun expertrol te pakken.

Bio Freek

avatar_15453_184_184_90_s_c1_smart_scale

Content mens in een PR-wereld. Gelooft in brand journalism: elk bedrijf is een mediabedrijf. Ervaring met name in de IT B2B- en finance-sector.

Ben je op zoek naar hulp voor je employee advocacy? Via onderstaand formulier kun je ons benaderen:

 

%d bloggers liken dit: