Xelvin wil haar content marketing gestructureerd doen

janneke assinklutsen-zijlstra“De wereld van detachering is niet zo transparant. Dus onze site wilden we juist wel transparant en persoonlijk maken, en daarmee kwam dat bloggen mooi samen. Websites van concullega’s zijn vaak gelikt en onpersoonlijk, op onze site staan mensen en die willen we daar ook voorstellen.” Janneke Assink en Lútsen Zijlstra zijn collega’s bij technisch detacheringsbureau Xelvin, en actief met Content Marketing: “Tot nu toe is het bloggen wel wat ad hoc, maar we willen het structureel gaan doen. Het is mooi om te zien dat de huiswerkblogs van jouw workshop ook echt passen bij de schrijvers.” En bij Xelvin blijkbaar.

De rest van dit artikel staat in het boek B2B Content Marketing Cases

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: