Hurks: Over Duplo en andere verhalen in de bouw

nicole toebast“Ik heb er eigenlijk nooit in geloofd, in marketingcommunicatie. Dat inbreken en zenden stootte me tijdens mijn opleiding al tegen de borst, het zou nooit mijn vak worden.” Nicole Toebast is Concernmanager Communicatie bij bouw- en vastgoedontwikkelaar Hurks, en wist tijdens haar opleiding al dat ze geen ‘outbound marketing’ wilde doen: “Ik ben doorgegaan in interne en corporate communicatie en sluit aan op wat mensen drijft. Daarmee ben je authentiek, stimuleer én faciliteer je dat het gesprek op gang komt. Dat is mooi en werkt erg motiverend bij de opbouw van je merk. Ik stimuleer het delen van kennis ook van harte, medewerkers zijn tenslotte je beste communicatiemedium.” Een gesprek over storytelling in de bouw. Onder andere in Londen.

Deze case staat in het boek B2B Content Marketing Cases

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: