Het hoe, wat en waarom van employee advocacy

Dat was best shocking; het is niet zo dat medewerkers niet willen optreden als merkambassadeurs, als ze dat niet doen dan ligt dat vooral aan de werkgever. Of liever gezegd, aan hun gebrek aan input, stimulans en middelen. Uit ons wereldwijde employee advocacy-onderzoek bleek dat kenniswerkers wel willen, maar gewoon nog niet in de gelegenheid worden gesteld. De belangrijkste vervolgvraag is dan: hoe dan? Hoe richt je een employee advocacy-programma in? Welke content willen mensen delen, wanneer en op welke platformen? Op al deze vragen geeft het onderzoek ook antwoord.

Klik hier om het artikel van Freek Janssen op de website van Lewis verder te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: