Hoe Berenschot online zichzelf is geworden

Laura de Vaan“Mijn vader Math de Vaan heeft ook bij Berenschot gewerkt, ik vroeg hem laatst hoe zij vroeger opdrachten binnenhaalden. Dat ging blijkbaar ook door kennis te delen, maar dan offline: lezingen en gratis workshops bijvoorbeeld. Ze waren niet bang om kennis te delen zei hij, dus eigenlijk is er zoveel niet veranderd.” Laura de Vaan is Online Marketing Adviseur bij adviesbureau Berenschot, en beseft nu dat de marketingaanpak van haar vader niet veel anders is dan die van haar. Maar haar focus ligt natuurlijk online: “Online speelt een steeds grotere rol in onze marketing, omdat een groot deel van het koopproces van onze klanten zich tegenwoordig online afspeelt.”

Deze case staat in het boek B2B Content Marketing Cases

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: