Employee Advocacy in de bouw: Hendriks Bouw in Oss

“Als afdeling marketing worden we eigenlijk gewoon uitgever van content, bijna alle marketing gebeurt door collega’s. We stimuleren dat ook actief, we zijn als marketingafdeling steeds meer collega’s aan het benaderen,  ‘zieltjes aan het winnen’ die hun kennis gaan delen. En we delen zelf ook alle kennis natuurlijk. We focussen met social media vooral op LinkedIn, dat is ook echt een middel van de mensen zelf. Op kantoor dan, op de bouwplaats wordt Facebook veel meer gebruikt. We delen de verschillende soorten content ook bewust via de verschillende kanalen.”

Klik hier om bij Bouwkennisblog verder te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: