Dankzij online ambassadeurs meer omzet bij Centraal Beheer

Het kan je overkomen: je werkt 16 jaar bij een organisatie en je komt op het punt dat je om je heen kijkt naar een nieuwe uitdaging buiten het bedrijf. Totdat je ziet dat de uitdaging vlak voor je ligt. Dit overkwam Jorrit Drieënhuizen van Centraal Beheer (onderdeel van Achmea). Binnen afzienbare tijd creëerde hij zijn een plan om medewerkers in te zetten als online ambassadeurs en zich te kwalificeren voor ‘social selling’. Hij bedacht een rol die nog niet bestond bij de verzekeraar. Het management wist hij enthousiast te krijgen. Hoe voert Drieënhuizen succesvol gedragsverandering door?

Klik hier om het artikel van Stéphan Lam op Frankwatching verder te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: